KUNAVERJEVA

Dnevni center aktivnosti za starejše se nahaja na Kunaverjevi 6-8, 1000 Ljubljana. Za vse informacije v povezavi z dogajanjem lahko kontaktirate Mašo Bastarda na 051 664 899 ali na kunaverjeva@dca-ljubljana.org.

DOGODKI IN OBVESTILA

SVETOVALNI KOTIČEK: ŽIVLJENJE Z DEMENCO

Kdaj: VSAKO SREDO, 12.30 – 14.30

Vsako sredo bo Maša Bastarda, strokovna sodelavka DCA Kunaverjeva, na voljo za vprašanja, dileme, informacije in pogovor o demenci na telefonu 051 664 899 ali osebno v pisarni DCA Kunaverjeva. Za osebni obisk se vnaprej dogovorite za termin.

DELAVNICA INTUITIVNEGA PLESA

Kdaj: VSAK PONEDELJEK, 10.30 – 11.30

Na delavnici bomo preko različnih gibov, igric, glasbe in plesa raziskovali odnos do nas samih in drugih. Namen delavnice je, da se sprostimo, navežemo stik sami s seboj in se razgibamo. Na koncu bo sledila še krajša meditacija za osrediščanje in sproščanje, da nadaljujemo dan v jasnosti in z dobro voljo. Izkušnje niso potrebne, le voljnost in odprtost za neko novo doživetje.

Delavnico bo vodila Pamela, bivša profesionalna nogometašica, ki se zadnja leta poglablja v raziskovanje sebe preko različnih umetniških kanalov, kot so ples, petje, joga in meditacija.

Lepo vabljeni.