You are currently viewing Zaključni izlet DCA Rudnik

Zaključni izlet DCA Rudnik

Zaključni izlet DCA Rudnik


12. junija 2024
DCA Rudnik

V okviru DCA Rudnik smo pripravili izlet in druženje ob zaključku letošnje sezone. Z vlakom (nekateri tudi z avtom) smo se odpravili v Ivančno Gorico in se nato v vedrem vremenu peš podali proti Stični in v hrib do Lavričeve koče na Gradišču. Tam nam je prijazni lastnik v mali cerkvi sv. Nikolaja povedal veliko zanimivega o cerkvici ter o sami ustanovitvi koče. Ker je bilo z nami tudi nekaj pevcev smo z lepo skladbo Tam sem jaz doma, preizkusili akustiko cerkve. Ko smo prispeli v Lavričevo kočo, pa nas je tam že sprejela živa in živahna glasba našega Tria Klas, poleg izjemno okusne hrane in super družbe, cel dan skrbeli za enkratno vzdušje.
Kot se spodobi za zaključno srečanje, smo naredili evalvacijo in odgovorili na vprašanje Zakaj sem rad v DCA, razgibali smo sklepe med hojo in plesom, pevsko sodelovali ter imeli celo umovadbo, saj nam je Tina pripravila zabaven kviz.
Močna pozitivna energija, ki jo oddaja hribček se je prenesla tudi na nas in veselega razpoloženja smo se pozno popoldne odpravili nazaj proti vlaku. Dežja ni bilo, vlak je imel ravno prav zamude, da smo vsi prispeli na postajo in se prijetno utrujeni odpeljali proti domu.

Dodaj odgovor